Redactie Stage

BEN JIJ DE REDACTIE TIJGER DIE WIJ ZOEKEN?

WIE BEN JIJ?
Ben jij altijd overal als eerste op de hoogte van de laatste nieuws, roddels en gebeurtenissen?
Ben je gek op reality-programma’s en kun je goed research doen?
Wil je bij een gezellig, jong en open bedrijf werken? Een bedrijf waar je veel verantwoordelijkheid hebt? En zoek je ook nog een stage?

Dan zoeken wij jou!
Wij zoeken namelijk per direct een redactie-stagiair(e) een proactieve, positieve en enthousiaste tijger die graag de handen uit de mouwen steekt voor o.a. MTV, SpikeTV, LINDA.meiden en NS.

WAT GA JE DOEN?
Met jouw nieuwsgierige pen weet je feiten van fabels te scheiden. Maar je weet de lezer ook te boeien met een goede schrijfstijl, een interessant verhaal en hier en daar een knipoog. 
Je weet als geen ander de lezer aan je te verbinden. Naast verhalen en rapporten schrijven, haal je je neus niet op voor punten en komma’s. 

  • Je werkt samen met de producer, camjo’s, editors, presentatoren en kandidaten. Je denkt mee tijdens vergaderingen en brainstormsessies.
  • Je bent nauwkeurig, taalvaardig (goede beheersing Nederlandse en Engelse taal) , hebt gevoel voor beeld en tekst en ervaring met Microsoft Office
  • Je bent creatief in het creëren van content. 
  • Je bent niet bang om je mond open te trekken als je een idee hebt of denkt dat het allemaal veel beter kan. Of als je gewoon een complimentje aan je collega’s wil geven, dat mag ook 😉
  • Je vindt het niet erg om soms op een gekke tijd of dag te werken. Zolang je maar met te gekke mensen werkt!
  • Je bent minimaal 3 maanden beschikbaar, dit is voor ons genoeg tijd om jou goed te begeleiden en wie weet goede vrienden te worden 😉

WAT HEBBEN WIJ TE BIEDEN?
Je gaat werken voor Tigris Media. Een jong en dynamisch productiebedrijf met focus op reality-programma’s. WIJ maken o.a. programma’s voor MTV, RTL en LINDA.meiden. Bij Tigris krijgt iedereen de mogelijkheid zich volledig te kunnen ontwikkelen en nieuwe dingen te leren. Ook bieden we je een vergoeding van € 300,-.  Verder ga je met de allerleukste collega’s werken! Elke dag is stiekem wel een feestje op kantoor!

INTERESSE?
Mail dan naar info@tigrismedia.nl en vergeet je CV niet mee te sturen!

https://www.instagram.com/tigrismedia/